Follow:
Foto

When the colours fade

Her kommer første ladning bilder av Karoline fra søndagen (bortsett fra det ene jeg har postet før). Det ble litt forskjellige typer bilder etter som vi gikk litt rundt i byen for å lete etter fine steder og ta bilder og også siden været var ganske skiftende (Trøndelag it is!).

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Hehe, tror ikke at jeg skal stappe full lommene mine med mobil, nøkler, tyggis, leppepomade og sånt lengre :p Elsker fokuset du har fått til da :)

  Hvis du vil hadde jeg blitt kjempeglad! Kan du å lage header og? :) Prøver å blande to bilder, men er ikke så veldig flink med photoscape og gimp enda..

 • Fiiiine bilder! Liker lyset :D

 • Härliga bilder! :)

  Svar: Oj, tack så mycket! :)

  Jag har nämligen fundrat på att någon gång byta till WordPress och har undrat lite vilka teman som är enkla att koda från. :)

 • Svar: Okej, jag får väl testa på det någon gång då.. :)

 • Siv

  Elsker fargene i disse!!

 • / Har hatt den på leselisten i flere år, så nå gleder jeg meg skikkelig til å lese den altså. Også må jeg få lest A Song of Ice and Fire snart. Også lese ferdig boken jeg leser nå. Også alle de andre i bokhyllen min. Også…herrgud. Hahah.