Follow:
Hverdagen

When the light is grey and eery

Jeg tror ikke jeg har postet dette bildet før, noe som er litt rart siden det er et av favorittbildene mine. Jeg savner lyset om våren… nå er det bare grått!

I dag har jeg fri, noe som føles litt merkelig.. på en bra måte, så klart! Jeg har gått meg en lang tur, og selv om det var bitende kaldt ute, føltes det godt! Resten av dagen har jeg tenkt å spille gitar og se på tv, før jeg drar til noen venner for å se film. Det gjelder å nyte de fridagene man har – jeg regner med at det blir nok stress på skolen fremover!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Alexandra

  Ha en kjempe fin helg! Nydelig bilde også :-)

  Morsomt at du leser bloggen min btw, det visste jeg ikke :) Jeg følger deg på bloglovin!

  November 27, 2009 at 16:20
 • Reply Elise

  Nydelig bilde :)

  November 27, 2009 at 18:40
 • Reply - Cecilie M -

  Enig med deg – helt nydelig! Likte veldig godt stemningen og lyset… *sukk*

  November 27, 2009 at 18:56
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.