Follow:
Hverdagen

When you know that all is light, you are enlightened.

Jeg glemte helt å regne med at vintersportsesongen starter i november da jeg skrev det forrige innlegget, og plutselig ble november noe travlere enn jeg hadde tenkt og det ble ikke så mye tid til skriving. Men jeg klager ikke: eksamenslesing er så mye bedre når man kan ta pauser for å se nordmenn med ski på beina. Enda bedre blir det med en god kopp te! Akkurat nå er den på bildet over favoritten, Yogi Chai Black. Den er såpass god at jeg klarer å overse de ufattelig kleine ordene som står på lappen som henger på teposen (som dere finner et fantastisk eksempel på i tittelen på innlegget).

Uansett; jeg drakk den siste koppen med Chai Black her om dagen, så nå trenger jeg te-tips. Jeg har prøvd Egyptian Licorice og India Spice (som smaker som cola i te-form) fra Yogi òg i det siste, men det var ingen av dem som var helt fantastiske. (Dessuten er det jo så gøy å prøve noe nytt!)

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

  • Reply Alex J.

    E æ så gla skihopp sesongen endelig har starta, etter førrige sesong kunne e ikkje vente, endele e det her og neste helg skal e te Lillahammer å heie på mine gutter. En av dem vant det førte ofissielle rennet så det var en skikkele bra start på sesongen :) Personlig elsker e forest fruit teen fra Lipton, den i pyramide posene.

    November 27, 2013 at 00:23
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.