Follow:
Hverdagen

Where are the fairies?

Jeg har vært ute i båt og fisket, lest fin-fin bok, plukket rips og koset meg hele dagen. Skikkelig sommer! Kan det bli bedre? På toppen av alt ble jeg rimelig fornøyd med den nye hårsveisen, noe som skjer heller sjeldent! Life is good!

Til tross for at jeg tilbragt store deler av dagen på sjøen, poster jeg dette bildet jeg tok for noen dager siden. Av en eller annen grunn er jeg veldig fascinert over hvor fint det er i skogen – lyset, grønnfargen og små grå steiner som stikker opp innimellom. Det er nesten magiskt! Selve bildet er kanskje ikke så spennende, men jeg liker at bilder kanskje ikke sier spesielt mye, men gir deg muligheten til å tenke rundt det. Dette minner meg om alver og eventyr!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Elise

  Så fint bilde! Jeg må skjerpe meg og begynne å ta masse bilder snart (:

  August 5, 2009 at 23:44
 • Reply Linas fotoblogg

  Hej!
  Vet du om det finns någon bra norsk fotoblogg? :)

  August 8, 2009 at 10:24
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.