Follow:
Hverdagen, Musikk

While my guitar gently weeps

I utgangspunktet slutter vi klokka ett hver onsdag, men jeg har ikke hatt muligheten til å dra hjem rett etter skolen siden før jul. Da jeg kom hjem i dag, var det nesten litt rart. Jeg hadde plutselig hele huset for meg selv og veldig mye tid jeg ikke helt visste hva jeg skulle bruke på. Etter å ha sett litt på tv, trent og drukket kakao, tenkte jeg å ta noen bilder, uten helt å vite hva jeg skulle ta bilder av. Da husket jeg fotoutfordringen jeg laget til meg selv i sommer. Det er fremdeles veldig mange punkter som mangler, men nå har jeg i hvert fall fått strøket over ett til.

Nå har jeg forresten bestemt meg for å begynne å tagge gamle innlegg. Ja, jeg har litt lite å gjøre…

Share on
Previous Post Next Post

Se også

5 Comments

 • Reply Victoria Venbakken

  Det var herlige bilder. :)

  March 11, 2010 at 18:36
 • Reply Hilde

  Fantastisk fine bilder! :D
  SV- Tusen takk :)

  March 11, 2010 at 19:44
 • Reply Elise

  Fine :) Du er så flink!

  March 13, 2010 at 11:56
 • Reply Gudrun Jona

  Utrolig fine bilder av gitaren da. Skikkelig romantiske <3

  March 13, 2010 at 20:17
 • Reply June

  Nydelige bilder :)

  March 17, 2010 at 19:00
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.