Follow:
Hverdagen, Musikk

Who says – John Mayer

Lekser og jobbing med diverse nettsider står på programmet, men da er det i hvert fall greit å ha fin musikk å høre på! Også får jeg vel bare trøste meg med at i morra har jeg hele ettermiddagen fri. (I tillegg tror jeg ikke jeg har noe spesielt jeg gjøre da heller – great!)

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Marit

  Åh, John Mayer er fantastisk :)

  October 20, 2009 at 21:45
 • Reply Sofi

  Hej, jag brukade lyssna på John Mayer nonstop för nåt år sen, men han har blivit bortglömd, men nu kommer jag ihåg varför jag lyssnade så mycket, tack tack, ska söka fram honom på Spotify right now :)

  November 5, 2009 at 23:21
 • Reply Emma Lovise

  Sangen er så fantastisk… nei vent litt. JOHN MAYER er fantastisk! :D

  November 6, 2009 at 02:21
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.