Follow:
Film og tv, Hverdagen

Worn

Jeg er like utslitt som negllakken på bildet nå. Jeg får ikke til noe av det jeg vil få til – Jacob-tegningen blir bare rar (han gikk fra å være alt for søt til å se ond ut …), jeg får ikke til å skrive noe fordi jeg ikke aner hvor jeg skal starte og alle filmene mine er bare deprimerende. Jeg har enda ikke fått sett Dark Knight fordi den virker så dyster, og Sin City er vel heller ikke den mest oppmuntrende filmen.

Jeg kan jo ikke si at jeg ikke har gjort noe. I går møtte jeg Péter og Mari. Vi gikk på skøyter i ishallen og spaserte rundt i sentrum. Det var ikke så mye å finne på der, men hyggelig var det i hvert fall! I dag har broren min feiret bursdag, og jeg har spist kake og fruktsalat. Det har egentlig vært to ganske fine dager!

Likevel er det nesten så jeg gleder meg til skolen starter igjen. Før likte jeg å være hjemme, men nå føler jeg meg bare dårlig når jeg ikke gjør noe eller er for lenge alene. Du må ikke engang tenke på å gå MDD hvis du har planer om å bli dagdriver!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

  • Reply Péter

    Det var hyggelig, men neste gang kommer du til Oslo, og da er det sikkert litt mer å finne på :P Håper ikke jeg og Mari skremte deg for mye :P

    (og takk for at du husket apostrofen min ^_^)

    April 9, 2009 at 21:57
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.