Follow:
Annet

You’ll never walk alone (when you wear shoes)

Mariella postet en utfordring på bloggen sin i går som går ut på at man skal finne et bilde til fire forskjellige overskrifter. Jeg tror nok ikke jeg kommer til å poste et bilde for hver overskrift, men en av dem var “shoes I want”, og dette er helt klart sko jeg har lyst på! De er verken usedvanlig spennende eller dyre, men helt greie sko til høst-/vinterbruk. Nå håper jeg bare jeg kan finne dem i riktig størrelse!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Fine! Hvor er de fra? :)
  La til bloggen din på bloglovin jeg!

  • Kristine

   Så koselig! Skoene er fra Din sko :)

 • De var drit rå ! :D

 • åååå, så sykt fine!!

 • DE skoene var driiiitfete! :D

 • H

  Så på de hos Din Sko på i helga som var. Utrolig nydelige. Håper jeg finner de i min str :)

 • Åh, de var råkule! Jeg vil ha et sånt par. Jeg skulle kjøpt dem eller noen som ligner, hadde det ikke vært for at mamma kommer til å skyte meg hvis jeg kommer hjem med enda et par sko..

 • eg har anbefalt bloggen din på min blogg! ;-)

  http://adelekaroline.blogg.no/1253824466_anbefalingane.html#comment

 • Ida

  Å, for noen pene sko!!! Skulle gjort mye for å få klørne i disse. Hen uheldigvis har vi ikke din sko her jeg bor, eller noen steder i nærheten! Kjipt : (

 • Kjempefine :D

 • Så kjekt at du tok utfordringen! :)) De skoene var nydelig!!