Follow:
Annet

Ønskeliste jula 2010

Det er på tide å skrive ønskeliste igjen, og det er bestandig så koselig! Ikke fordi jeg sitter og dagdrømmer om alt det jeg ønsker meg, men fordi det får meg til å innse at jeg egentlig har det jeg trenger. Likevel er det noen ting jeg gjerne kunne tenke meg under juletreet.

Tøffelsko: Trenger noen varme sko jeg kan bruke i vinter, selv om de ikke er verdens fineste. Tykke gensere: Fint til kalde dager!  Canon 50mm f/1.4 USM: På tide å skaffe seg eget fotoutstyr før jeg flytter hjemmefra! TV-serier på DVD: Må ha noe å gjøre når jeg har sett første sesong av Glee et par ganger til. Treningstights: Gjerne en som er litt tykk, slik at jeg kan bruke den ute når det blir vår. Aladdin (og andre filmer): Har ikke sett Aladdin siden jeg var liten! Da var det favorittfilmen min! Ulvangsokker: Så slipper jeg å ta mamma (og pappa) sine. Skøyter: Går ikke an å ikke ha egne skøyter når man har ishall i nærheten. Ny parfyme: Helst Marc Jacobs –  Daisy, eller Vera Wang – Princess

Share on
Previous Post Next Post

Se også

6 Comments

 • Reply Hilde

  Jeg har faktisk skrevet ønskeliste i år! Og den ble laaang. Kunne jo ikke la fjoråret gjenta seg med antirynkekrem xD

  November 25, 2010 at 22:15
 • Reply Mette

  Å, fin ønskeliste! :D Jeg har ikke skrevet ønskeliste i år, kommer faktisk ikke på noe jeg ønsker meg! Ganske rart, i gunn. Men jeg gleder meg til jul allikevel. :D

  November 26, 2010 at 11:58
 • Reply Lisbeth

  Kunne tenkt meg 50mm f1.4 selv også, men falt for fristelsen til å kjøpe en 1.8 for en stund siden. Den er jo så billig sammenligna, så klarte ikke å la være. Nå er det imidlertid vidvinkel og macro som står øverst på ønskelista. Ikke dyrt i det hele tatt, jeg vet.

  Hvilke objektiver har du fra før?

  November 26, 2010 at 17:14
 • Reply Elise

  Haha, det frister litt med Uggs i denne kulda! Hadde veldig lyst på de da jeg sto og ventet på en forsein buss i 16 minusgrader i dag… Vera Wangs Princess er så god <3

  November 26, 2010 at 19:26
 • Reply Cathrine E.N

  Godt å ha noe og ønske seg da :)

  November 26, 2010 at 19:44
 • Reply marlene

  åå, så koselig med sånn ønskeliste! :D alltid fint å tenke litt over hva man ønsker seg, og bare bli minnet på at man faktisk har alt man trenger! Men det er alltid koselig med jul og gaver uansett! :)

  November 27, 2010 at 00:13
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.