Follow:
Annet

2 0 0 9 – del 1

Året startet i lenestolen hos bestemor og bestefar mens Grease gikk på skjermen. Ellers ble ikke januar særlig godt dokumentert, mest fordi jeg var travelt opptatt med øvinger til Løvenes Konge. Jeg tror ikke jeg kan huske å ha vært sliten før!

  

I februar hadde vi premiere på Løvenes Konge samme dag som jeg fylte år (17!). Rebecca og Tracy overrasket meg med ballonger og sjokolade da jeg kom på skolen, og jeg tror nok det må ha vært en av de bedre bursdagene mine! I februar begynte jeg dessuten for alvor å interessere meg for fotografering, og i vinterferien lånte jeg med meg speilreflekskameraet til pappa ut – etter det har det blitt en del bilder!

 

Mars var nok en opptur i forhold til februar, til tross for mye skolearbeid og den slags. Jeg prøvde (forgjeves) å forbedre arbeidsrutinene mine, leste mye, så en evighetslang dokumentar om Beatles, og jeg var hos optikeren og fikk beskjed om å begynne med briller. Mot slutten av mars begynte dessuten våren å komme for fullt!

Påska landet i april i år, og med den kom selvfølgelig den veldig etterlengtede påskeferien. Jeg satt ute i solveggen og leste Jo Nesbø, spiste påskegodt og koste meg! Resten av måneden ble kameraet brukt flittig og jeg begynte også å tegne en del igjen.

På flere måter var mai en ganske sensasjonell måned for min del! Jeg begynte å trene – regelmessig – noe jeg aldri kunne ha trodd om meg selv for et og et halv år siden. Det var nok mye takket være Nike+ og lydbøker, men jeg liker å tro at det også er fordi jeg har blitt voksen og ansvarlig. (Ehrm, ja.)

Selv om det fremdeles var mye som skjedde på skolen, var mai også en forsmak på sommerferien. De siste dagene i mai dro vi til Sogn og Fjordane, der vi spilte badminton, klatret i fjellet og knipset bilder, og hjemme var det også temmelig varmt!

Share on
Previous Post Next Post

Se også