Follow:
Annet

2 0 0 9 – del 2

 

Juni kom med de siste eksamnene før skoleslutt. Heldigvis ble det ingen for min del dette året! Vi hadde også avslutning med klassen, og tredje holdt avslutningskonsert – ikke uventet var den veldig bra! Så kom sommerferien! Jeg lagde en fotoutfordring til meg selv som jeg dessverre ikke har vært så flink til å følge opp, men fikk i hvert fall tatt masse sommerbilder!

De første dagene av juli, var jeg på Kielferga sammen med to av søsknene mine og mamma, samt en dag i Oslo. Kanskje ikke det reisemålet jeg ville valgt om jeg kunne få bestemme, men det var jo koselig! Andre høydepunkter denne måneden var besøk fra den ene onkelen min og familien hans, midnattspremieren på Harry Potter og Halvblodsprinsen og enda en tur til Sogn.

  

August. Jeg var med mamma på Trøndersk matfestival, så HP og Halvblodsprinsen igjen og trivdes i varmen. Jeg begynte for alvor å høre på John Mayer – og måtte innse at jeg nok en gang var inne i en av de periodene mine (so long, Jimi Hendrix). Det var kystkulturdager, og jeg var ute halve natta med venner og møtte mange nye folk. Jeg gledet meg til å begynne på skolen igjen, men etter et par dager der, skjønte jeg at det ligger noe i at gresset er mye grønnere på den andre siden.

I september var det plutselig høst. Med så mye som én godværsdag ble det noen filmkvelder med venner og andre kvelder igjen der jeg krøp inn under ullteppet og tente stearinlysene på nattbordet. Det var valgkamp og skoledebatter, jeg begynte med realfagsmatte, og det var dermed nok å gjøre!

Oktober, og jeg fortsatte å øve flittig på gitar. Jeg var i Trondheim på teateret med klassen, og hos tannlegen. Været var stort sett det samme som i september, men noen dager dukket det opp en og annen solstråle og jeg utnyttet dem så godt jeg kunne! Dessuten var det høstferie; jeg malte vegger og var en tur i Røros. Og i oktober drakk jeg definitivt nok kopper kakao for resten av året.

November ble hovedsaklig dokumentert i svarthvitt. Vi fikk riks-tv etter å ha levd med to kanaler i en evighet (nesten hele livet mitt) og mulighetene syntes uendelige! På skolen hadde vi endelig premiere på barneforestillinga vi hadde jobbet med en stund. Jeg gikk ut midt på natta for å ta bilder av stjernene, og det var både kaldt og gøy. New Moon hadde premiere, og der var selvsagt jeg (selv om jeg stort sett sov meg gjennom filmen).

Gleden var forøvrig stor da både snøen og det nye albumet til John Mayer kom i slutten av måneden!

Adventstida var i gang, og jula kom nærmerere og nærmere for hver dag. Desember kom litt brått på i år, og selv om julestemningen desidert var der den første helga, forsvant den like fort som den dukket opp. Jeg fikk meg jobb, hadde det morsomt med å leke med lys og ta bilder, var med og koret for Christian Ingebrigtsen, og lagde julegaver. Og så ble det faktisk jul i år også!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

  • Reply Liljen

    Elsker bildene dine :D Godt nytt år :D

    December 31, 2009 at 16:57
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.