Follow:
Foto

2010/2011

Vinterferien 2010 – Vinterferien 2011

Da jeg ble skikkelig interessert i foto i vinterferien for to år siden, tok jeg et bilde av en tistel. Det samme gjorde jeg i vinterferien i fjor – og jeg er ganske sikker på at det var den samme tistelen. I dag tenkte jeg jeg skulle finne den igjen, men den var uheldigvis helt borte, så jeg måtte finne en erstatning. Som dere ser er var ikke erstatningen like interessant, og det er ikke så mye snø heller i år, men jeg trøster meg selv med at tanken i hvert fall var god…

Må dessuten takke for alle fine kommentarer! Kjempegøy at dere tar dere tid til å legge igjen noen spor etter dere og at så mange følger meg på bloglovin. Jeg er klar over at jeg ikke skriver så mange spennende innlegg for tiden, men vinteren er litt døtid inspirasjonsmessig. Skal prøve å finne på noe, men enn så lenge lengter jeg etter vår!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

6 Comments

 • Reply Mette

  Synd den var borte! Hadde vært artig å se bilder fra alle tre årene! :D Men disse bildene var uansett utrolig fine, og du har uten tvil utviklet det innen foto. :) Du er flink!

  // Tusen takk! :) Fint å høre. Ja, kodene er et mareritt! Haha.

  February 21, 2011 at 20:09
 • Reply Miss Jones - Fotoblogg

  Heldig dere har det snøfritt :P Her ligger den godt! :P

  February 21, 2011 at 20:51
 • Reply Elise

  Begge bildene var nydelig :) Jeg håper å få brukt kameraet litt mer i ferien, spesielt på hytta. Der jeg bor tar jeg bilder ute i hagen, og motivene har blitt oppbrukt for lenge siden!

  February 21, 2011 at 20:57
 • Reply fröken K

  Jeg har bloggen din på bloglovin, men jeg er skikkelig dårlig til å legge igjen en kommentar, selv om jeg elsker bildene dine.
  Det føles litt rart å bare skrive at jeg liker bildet ditt. Jeg får liksom ikke skrevet ned hva jeg tenker når jeg ser på bildene dine. Jeg bare liker dem, rett å slett. :)

  February 21, 2011 at 21:35
 • Reply iseliniselin

  Så søtt å lete etter den samme som i fjor, dumt at du ikke fant den, men fine bilder likevel :)

  February 21, 2011 at 22:56
 • Reply Randi

  Så heldig at snøen har forsvunnet da. Her er det fortsatt masse snø som ligger. Du kan få litt av den hvis du vil :D

  February 22, 2011 at 11:23
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.