Follow:
Foto, Hverdagen

2013 startet på en tirsdag

Godt nytt år!
Siden jeg har vært så dårlig til å fortelle om hva jeg har holdt på med resten av året, tenkte jeg at jeg skulle lage en liten oppsummering av 2013 nå. Her kommer noen glimt av det jeg husker best fra året som har gått.

Januar startet med kyssesyka, som ikke ville gi seg med det første. Det ble lange dager med The Tudors og andre tv-serier før det var tilbake til hverdagen med møter og studier. Jeg fikk ny samboer i kollektivet – Ida flyttet inn, og det ble mye tedrikking. I februar var det også mange møter. Jeg tok blant annet turen til Tromsø sammen med sentralstyret i Senterungdommen og fikk se isbjørn (dog ikke så veldig levende). Dit skal jeg tilbake en gang jeg har bedre tid. I slutten av februar var det selvsagt VM i Val di Fiemme som gjaldt.

Mars var en fin måned. Studentlaget til Senterungdommen var på hyttetur med knallvær, og i påskeferien dro jeg, mamma og lillesøster noen dager til London. Den første helga i april tok jeg turen til Loen for å være med på landsmøtet i Senterpartiet, noe som var en opplevelse for seg selv. Ellers var jeg på Inderøya med Ida og Sanna og hilste på lam og på Lerkendal med Tone der Rosenborg nesten vant.

Mai var kort oppsummert eksamenslesing, med et ismett av 17.mai-feiring. Juni var en ganske mye mer begivenhetsrik måned med mye som lignet ekstremsport. Jeg forvilla meg til Nord-Trøndelag på Vømmølfestival, og da kongen var på besøk i Bjugn fikk jeg ta bilder fra toppen av et nausttak med tordenvær som truet i horisonten (et av årets virkelig nervepirrende øyeblikk). Måneden sluttet med en utrolig trist kveld der Brasil slo Spania i finalen i prøve-VM (skjer ikke i VM 2014!).

Juli var virkelig feriemåneden i fjor. Det ble mange fisketurer hjemme (men dårlig med fisk), jeg var en tur til Valdres på sentralstyremøte i Vang og måneden endte med ordentlig Vestlandsferie sammen med mamma, pappa og lillesøster med endelig destinasjon i fantastiske Luster.

I august var det valgkamp for alle penga. For å lade opp til skolevalget hadde vi samling i Trondheim før turen gikk til Hove på sommerleir. Det ble en liten pause med Roger Waters og The Wall på Telenor Arena med pappa. Så var det full fart med skoledebatter og valgtorg.

Jeg var passe sliten, men blid, da valget var over 10. septemberselv om resultatet ikke ble helt optimalt. Jeg fikk endelig tid til å være student igjen og til å gjøre så revolusjonerende ting som å gjøre ferdig bildeveggen min og gå tur. Høsten i år var varm og lang, men i oktober ble det til slutt ordentlig høst òg. Jeg gikk av som fylkesleder i Senterungdommen i Sør-Trøndelag og fikk plutselig mer fritid, drakk ingefærøl og rundet av måneden med Halloweenfest.

I begynnelsen av november fikk jeg endelig tid til å besøke tante, onkel, søskenbarna mine og den nye kattepusen i Levanger. Helga etter var det landsmøte for Senterungdommen i Ålesund og fikk for en gangs skyld litt tid til å se meg om i byen (fin by!). Så kom desember plutselig med få dager snø og mange dager vind, eksamener og til slutt juleferie.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

  • Reply Caroline

    For et fint innlegg!

    January 4, 2014 at 20:38
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.