Follow:
Hverdagen

Akerselva og måker og is

Den rosa skya har begynt å dampe bort, og jeg kjenner savnet i magen. Savner hjemme. Savner å diskutere verdenspolitikk med bestefar før jeg skal legge meg. Savner mamma si grønnsakssuppe. Savner å kunne springe over gårdsplassen i pappa sine tøfler. Savner han som alltid får meg til å smile. Savner sene sommerkvelder ute.

Men heldigvis har jeg fremdeles verdens beste sommerjobb og en hel by som jeg enda ikke er ferdig med å utforske. På langt nær. I går tok jeg på meg joggeskoene og gikk oppover langs Akerselva med kameraet over skuldra. Så fint å koble av til lyden av stryk, andekvakk og synet av folk som sitter på benker og ser ut som om de ikke har noen verdens ting å tenke på, annet enn det som står i boka de leser.

Og om dere har noen oslotips å dele med meg, så sier jeg ja, takk, veldig gjerne.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Caroline

  Oslo er fantastisk. Mathallen!

  July 16, 2015 at 00:09
 • Reply Sigurd Jakola

  Hei!

  Kunne jeg spurt om hvilken template du bruker på bloggen din? Den var veldig fin :)

  Sigurd

  July 18, 2015 at 04:43
  • Reply Kristine

   Den kan du selvsagt gjøre ;) Jeg har brukt Biru fra blogohblog.com, men den er nok endret på såpass at den ikke er så veldig til å kjenne igjen.

   July 18, 2015 at 09:36

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.