Follow:
Musikk

And I ask you where we’re goin’, but you don’t know

Det er en god stund siden jeg har gitt dere noen musikktips nå. Derfor tenkte jeg å anbefale dere å høre på Dan Reed! Jeg hadde ikke hørt noe av han før jeg var på konsert med han i slutten av februar, men siden har jeg hørt en del på livealbumet som ligger på spotify. Musikken er veldig behagelig å høre på – minner litt om Phil Collins – og det er ekstra artig å høre historien bak sangene!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Karen

  Svar: det er et av mine favorittsitat også. Den første boka var så nydelig og uskyldig morsom på samme tid :)

  Fin stemme på mannen forresten!

  April 5, 2010 at 00:30
 • Reply Caroline

  Takk for tips :)

  April 5, 2010 at 01:00
 • Reply Carina

  Skal ta en lytt :)

  sv: Tusen takk for tipset! Har hørt om det før, men aldri prøvd det selv. Kanskje jeg skal gjøre det denne gangen :)

  April 5, 2010 at 13:13
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.