Follow:
Annet

Another day’s over – a new one’s just begun

Tittelen på dette innlegget viser ikke bare til at jeg er flink til å huske feil sangtekster, men også til at det begynner å bli sent nok til at jeg skal legge meg – passe mett på ribbe og julekaker… For i dag i hvert fall!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Fotograf Benedikte Bull

  Flott bilde!

  December 26, 2010 at 00:55
 • Reply marlene

  sv: tuuusen takk Kristine! Koselig å høre du ble glad på mine vegne :D er helt overlykkelig, jeg.

  Så du fikk 50mm 1.4 USM og det er jo en fatastisk gave! Elsker det objektivet, det er på 24/7 hos meg. Det gir mye mer muligheter med den store blenderåpningen, og lysstyrken. Kos deg masse med det! :)

  December 26, 2010 at 13:00
 • Reply Herdis

  Flink du er til å ta bilder! :D

  Sv: Helt enig, månen har vært kjempefin i det siste.
  Tusen takk! :D
  God Jul til deg også. :)

  December 26, 2010 at 16:22
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.