Follow:
Annet

Årskavalkade 2011 – del 1

Som alle andre år, startet 2011 med januar måned: kald, mørk og hektisk. To særemner skulle leveres, det var Ungdommens Kulturmønstring, og på toppen av alt startet oppkjøringa til Alice i Underland, musikalen vi satte opp. Heldigvis fikk jeg tid til litt andre ting også. Eh, The Pacific.

Februar har stort sett vært den samme de siste tre årene, i og med at vi har jobbet med storprosjekt (musikal) fra morgen til kveld, så det blir spennende å se hva i all verden jeg skal finne på i februar i år. Februar 2011 var i alle fall en bra måned. A1 spilte i Bjugn Kulturhus (ja, det var akkurat like stort som det høres ut…), jeg feiret bursdagen min i ishallen med skøyte-NM for juniorer, fikk de to platene til Adele i bursdagsgave og hørte på dem stort sett hele tiden.

Mars. Siste uka av Oslo-VM, Alice i Underland, russebilder, Alice i Underland, snø. Det var mars kort oppsummert. Mesteparten av tiden tilbragte jeg med lilla ører og en stor lilla drakt, og selv om den var sinnsykt tung og varm (det var nesten så jeg fikk heteslag første gang jeg prøvde den på), savner jeg den litt. Men man kan vel egentlig bare være Filurkatt i en liten periode uten å få varige mén.

April, også kalt livet etter Alice eller måneden før mai. April kunne fort ha blitt en slik måned som går rett i glemmeboka fordi den lå mellom to måneder der alt skjedde. Likevel, takket være en ganske sen påskeferie, ble april en måned med mange flotte øyeblikk: tur med Kari og Rebecca (som jeg ser alt for sjeldent nå for tida!), lesing i sola, joggeturer før påskefrokosten, fotografering med Awacs, bilturer med John Mayer på stereoanlegget.

Det er kanskje ikke så mye man trenger å si om mai det året man var avgangselev på videregående. Jeg hadde ei veldig fin russetid, til tross for at så godt som alle tentamener, avsluttende prøver og et særemne var lagt til første halvdel av mai. Etter russetida var det eksamenstid, og eh… jeg jobbet knallhardt som vanlig. Var i hvert fall flink til å dokumentere hva jeg spiste underveis.

Ellers var det fint joggevær, men etter en noe dramatisk orienteringstime på skolen, så ikke joggeskoene mine like fine ut som på bildet.

Juni kom, og det gjorde sangeksamen óg. Den eksamen jeg hadde grua meg til i tre år, men som jeg i dag godt kunne tenke meg å gjøre om igjen – fordi det var så gøy! Heldigvis hadde vi avslutningskonsert også før vi sa takk for oss! (Vel, vi sa vel egentlig takk for oss med avslutningskonserten…) Også ble det sommerferie. Jeg var på Åge-konsert med noen venner av meg som oppvarmingsband og kjørte hjem i soloppgangen, jeg og Kari hadde som mål å bestige masse fjelltopper (vi klarte da noen), og jeg så Game of Thrones.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

5 Comments

 • Reply Lillesmurf - Kari

  For et herlig tilbakeblikk <3 Fine bilder også <3

  December 29, 2011 at 13:30
 • Reply Mette

  Kjempefint innlegg! Er så kjekt med sånne innlegg syns jeg, er en kjempefin måte å se tilbake på året som har gått. Ekstra gøy når jeg husker igjen mange av bildene dine. Gleder meg til del 2! :D

  December 29, 2011 at 16:30
 • Reply metallicatrollet

  Utrolig mange fine bilder. Åå! :)

  December 29, 2011 at 23:22
 • Reply Fotograf Benedikte Bull

  Herlig innlegg!

  December 30, 2011 at 17:28
 • Reply felliciiaa.blogg.se - Felicia Johansson

  Vad fint!

  December 31, 2011 at 15:31
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.