Follow:
Annet

Årskavalkade 2011 – del 2

Godt nyttår, alle sammen!
Tusen takk for et kjempeflott år – aller mest til dere jeg kjenner, men også til dere som følger med meg her! Håper dere har hatt en flott nyttårsfeiring og en fin 1. nyttårsdag!

Juli 2011 var ikke den varmeste juli jeg har opplevd, men definitivt en av de fineste! Jeg dro på kjøretur midt på natta, tok bilder av meg selv og katta, så både Kung Fu Panda 2 og den siste Harry Potter-filmen på kino, og var på bytur med fine venner. Den siste helga i juli var jeg dessuten i Trondheim igjen på Raphael Saadiq-konsert. Den var fantastisk.

Uheldigvis ble ikke juli så fin som den skulle vært. Det er mange som vil huske denne sommeren som en av de vondeste, og det er nok 22. juli jeg i stor grad kommer til å huske denne sommeren for jeg også.

I august fikk vi besøk av onkel, tante og fine søskenbarn. Jeg, Raymond og Magne filma på et gammelt fort (men filmen ble aldri ferdig), og mamma tok meg med til Luster for å besøke besta og gå i fjellet. Før jeg visste ordet av det, var sommerferien ferdig, og jeg flytta til Trondheim for å gi meg i kast med det o-så-skremmende studentlivet. Det viste seg heldigvis å ikke være så skummelt!

Noen ganger trodde jeg nesten september bare kom til å regne vekk, men noen ganger tittet sola frem, og jeg kunne gå på søndagsturer ned til Bakklandet. Ellers var september travel, for det var innspurten på valgkampen og da var det ikke tid til så mye annet. Jeg flyttet dessuten på hybel og måtte lære meg å vaske klær og lage middag.

Oktober var vel den måneden jeg faktisk oppdaget at jeg var student og hadde noe studierelatert å gjøre. Likevel brukte jeg tiden min på mye annet enn engelsk. Jeg fortsatte å gå søndagsturer i fint vær, tok masse bilder av Karoline, filmet Awacs, var på fylkesårsmøte i Sør-Trøndelag Senterungdom, og spiste pannekaker til middag mer enn én gang. Den største hendelsen var riktignok da jeg var på konsert med Jarle Bernhoft i Bjugn. Fantastisk.

I november tok jeg storeslem på bloggen med hele fem innlegg. Offentlig unnskyldning var eksamenslesing, men det var kanskje ikke helt sant at det var det jeg holdt på med mesteparten av tiden. November forsvant i masse møter, jeg var overmåte sosial og ble plutselig veldig glad i å rydde og lage mat. Ellers hadde jeg to fotograferinger jeg ikke har vist noe særlig fra, men en av dem var med en kjempenydelig liten hund (som slet litt med å se i kamera, men ellers var veldig søt)!

Også kom den aller siste måneden i året – desember. Fire eksamener betydde at jeg faktisk måtte lese litt, men jeg fikk tok meg tid til å gjøre alt annet i tillegg: som å se Happy Feet 2 på kino sammen med alle de andre ungene, trene minst like mye som utenom eksamensperioden, glede meg over snøen, lære meg julesanger på gitar/piano og dra hjem en tur for å lage julegaver. Da ferien omsider kom, ble jeg syk før jeg rakk å gjøre stort, men jeg fikk i hvert fall truffet noen venner og spist pinnekjøtt. Alt i alt var ikke jula så aller verst, selv om den ikke helt nådde opp til standarden på resten av året!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

5 Comments

 • Reply Ulrikke

  Masse fine bilder! Godt nyttår!

  January 1, 2012 at 22:49
 • Reply Monica

  Mange fine bilder, du er så flinke! :-) Riktig godt nytt år, håpa da blir fantastisk! :D

  January 2, 2012 at 00:21
 • Reply Mira

  Herlig kavalkade :) Ønsker deg et flott 2012!

  January 2, 2012 at 00:51
 • Reply Marthe

  Mange fine bilder :)
  Godt Nyttår! :)

  January 2, 2012 at 01:34
 • Reply camilla

  åhhh. så mange nydelige bilder :) og godt nyttår :D

  January 2, 2012 at 02:34
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.