Follow:
Film og tv, Hverdagen

Atter en sommerdag


Endelig er det skikkelig varmt igjen! Det ser ikke ut til at det kommer til å vare så lenge, så jeg har prøvd å gjøre mest mulig ut av dagen. Søskenbarnet mitt og jeg gikk en tur på eiendommen vår (haha, det er noen fordeler med å bo på gård!) og så etter rådyr, men i stedet fant vi masse marihøner og kongler!

I kveld skal jeg se film; Hamlet! Jeg er ganske spent på hvordan den er ettersom den eneste Shakespeare-filmen jeg har sett før er Romeo og Julie med Leonardo DiCaprio. Den er jo ganske spesiell… I Hamlet er det i hvert fall flusst med gode skuespillere, så jeg tror den er bra!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Elise

  Det har vært herlig vær idag! Så søtt nederste bildet er (: Kos deg med hamlet.

  August 2, 2009 at 21:36
 • Reply Caroline

  Hei! Har du solgt Ringenes Herre boken? Jeg er MEGET interessert! :) I den Eragon også :)

  August 3, 2009 at 02:39
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.