Follow:
Foto

Colours of the wind

Da var det på tide å ta kvelden, men jeg tenkte jeg kunne poste dette bildet først. Synes lyset i bakgrunnen her er helt fantastisk, men skulle ønske jeg kunne å bruke refleksskjermen slik at jeg kunne jevnet ut kontrastene i ansiktet. Det blir vel… kanskje en gang.

Jeg fikk spørsmål om å poste noen fototips for en stund siden, og jeg tenker jeg gjør det i morra! Hvis det er noe spesielt dere lurer på, så må dere gjerne spørre, men ellers tror jeg bare jeg skriver litt generelt om hva jeg gjør når jeg tar bilder.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

4 Comments

 • Reply Ida-Marie Fiskaa, Photography

  Nydlig bilde. Fantastisk lys, og kontraster som strekte seg lang i bakgrunnen. Vakkert.

  October 1, 2010 at 22:22
 • Reply Mette

  Så fine farger, og kontraster, og ikke minst nydelig stemning! Du er så flink, du.

  October 2, 2010 at 11:33
 • Reply Milla

  ja sånne nyheter får ein te å smila litt i hverdagen :) tusen takk for at du likte tegningen!

  October 2, 2010 at 12:29
 • Reply Ella

  Utrolig fint bilde!

  October 2, 2010 at 16:16
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.