Follow:
Hverdagen

De siste dagene på skolen

De siste dagene på skolen er definitivt de beste i hele skoleåret. Karakterene er satt, sola titter frem innimellom og det er fri nesten hele tiden. I morra er det muntlig trekkfag (= tre dager med eksamensarbeid) og så – sommerferie!! Jeg har gledet meg til den i et halvt år nå, og det skal bli så godt!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

6 Comments

 • Reply Elin

  Jeg likte virkelig det bilde, veldig flott:) Sjarmerende og vakkert:)

  June 14, 2011 at 23:51
 • Reply Ingvild

  Nyt det! Du kommer til å huske det lenge.
  Elsket de siste dagene på skolen. Vi hadde det kjempemoro! Spiste kake i formidlingstimene og slappet av. Mange turer til butikken for å kjøpe is.

  June 15, 2011 at 00:14
 • Reply Jenny

  Hva fakkern, trekk i morgen?! Siste eksamensdag for muntlig vg3 hos oss var i dag … :P

  June 15, 2011 at 00:21
 • Reply bildevilde

  nåh så koslig bilde :)

  June 15, 2011 at 01:23
 • Reply Mette

  Jeg gleder meg skikkelig til ferien! Blir herlig. :)

  // Tusen takk!

  June 15, 2011 at 19:41
 • Reply Karoline

  Jeg óg!
  Koselig bilde, dere er så herlige :)

  // Tusen takk for det, Kristine! :) Lykke til du også, hørte at du kom opp i et relativt utfordrende fag?
  Haha, nei. Biologi er ikke morsomt – spesielt ikke med læreren jeg har! Stilte et spm om han kunne gi meg et hint om hvordan jeg kunne trekke inn transport i problemstillingen min, og fikk til svar: “jeg skal være forsiktig med å konkrete tips utover å svare på klare faglige spørsmål”. Koselig å få hjelp når man trenger det, huh?

  June 15, 2011 at 19:58
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.