Follow:
Hverdagen

Det skjedde i de dager…

Se så fint krokusene blomstrer! Da jeg kom hjem i dag, var det første jeg gjorde å finne frem kameraet og ta meg en tur ut. Det begynte å bli en stund siden sist nå! Etterpå satte jeg meg ute i sola og leste historie siden vi har prøve (igjen) på fredag. Historie må være det kjedeligste faget å lese til – selv om det i utgangspunktet er skikkelig spennende. Når jeg ser alle årstallene, går det nesten rundt for meg. Jeg klarer fint å huske hvilken side jeg har kommet til i ei bok i mange dager hvis jeg ikke orker å finne frem et bokmerke, men årstall glemmer jeg på noen sekunder. Det er bare så vidt jeg husker hvilket år Norge ble frigjort (1905!).

Nå skal jeg på teaterforestilling og ta bilder. Jeg er egentlig skikkelig trøtt, men jeg håper det går greit med litt mye kaffe innabords. Dessuten skal jeg kjøre også. Med solbriller selvsagt, siden jeg er så tøff!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Caroline

  Vakkert :)

  April 21, 2010 at 19:50
 • Reply BrilliantBrunette

  Så fine bilder:)

  April 21, 2010 at 20:20
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.