Follow:
Hverdagen

Effektiv, sa du?

Nå er jeg klar til å dra bort… igjen. Det er vel nesten en bragd at jeg har klart å samle sammen nok klær til å klare meg gjennom helga, funnet frem et par sko jeg ikke har brukt på en del måneder nå og fått puttet alt i den store veska mi – og alt det på under en time! Jeg er effektiv!

Ellers hadde vi Operasjon Dagsverk i dag. Ettersom vi på MDD skal ha OD-konsert i november, måtte vi på skolen for å øve på diverse andre prosjekter i stedet for å jobbe. Nå for tiden holder vi på og forbereder oss til en forestilling vi skal sette opp om ei ukes tid. Vi i 2.klasse musikk spiller i bandet. Jeg var ganske stressa i dag tidlig, for vi lå ikke spesielt godt an, men heldigvis fikk vi gjort en del og det begynner å høres bra ut!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

  • Reply Elise

    Jeg hater å pakke til annet enn sydenturer! Bra du fikk pakket fort da (:

    October 30, 2009 at 17:07
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.