Follow:
Annet, Hverdagen

Familien på tur

Mandag morgen kjørte vi hjemmefra, og resten av dagen satt vi i bilen og hørte på lydbok, spiste is og hadde det ganske fint! Det regnet mesteparten av veien, bortsett fra over Sognefjellet – der var det tåke!

Før vi dro, skrev jeg ut 191 A4-sider som jeg tenkte jeg skulle lese gjennom. Jeg har kommet til side 30 nå og har for lengst innsett at jeg må skrive helt om minst to tredjedeler av alle kapitlene, men jeg er på vei! Kanskje får jeg skrevet slutten en vakker dag…

Torsdag var vi i Fjærland på besøk hos slektninger,  og vi var innom Bøyabreen og spiste på caféen der. Bildet til høyre er utsikten fra huset til besta. Av og til skulle jeg ønske jeg kunne bo på et sted med så fantastisk natur, men så kommer jeg på at det faktisk ikke er så ille her jeg bor nå heller.

Siden det er sommerferie, så spiste vi noen is på turen! Jeg tror ikke vi har Hennig Olsen-is her i området, så jeg sørget for å få testet en del av dem forrige uke. Isen til venstre er helt klar god (vaniljeis med peanøttsmør), men smoothie-isen slår alt! Mmm!

Ellers så spilte vi Scrabble så godt som hver dag – Scrabble kan være virkelig frustrerende når du får W nesten hver gang!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Oda

  Smoothie-isen er god! Kjempe søt blogg du har, masse fine bilder :-)

  July 27, 2009 at 22:31
 • Reply Barbro

  Jeg vil også skrive, men har sperre! Håper det går bra for deg!

  July 28, 2009 at 01:55
  • Reply Kristine

   Jeg har skikkelig skrivesperre når det gjelder slutten, men håper det ordner seg når jeg får lest gjennom alt og kommer litt inn i det igjen. Jeg gleder meg sånn til å bli ferdig, for jeg elsker å skrive om og finpusse på ting!

   July 28, 2009 at 02:00

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.