Follow:
Hverdagen

Fra punkt a til punkt b

Jeg har endelig tid/energi til å gå meg en lang tur nå, og det blir herlig! Jeg har lagt inn noen nye sanger på iPoden, fått på meg treningsklærne, så nå er jeg klar! Jeg er dessuten ferdig med pliktene mine for denne uka (vel, så godt som), og i kveld skal jeg til ei venninne for å se film! Håper dere har en fin lørdag dere óg!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Regine

  Ha ein superfin lørdag :)

  September 19, 2009 at 17:11
 • Reply Elise

  Høres ut som en fin lørdag (: Fint bilde!

  September 19, 2009 at 21:06
 • Reply Linn

  Elsker å lese om når folk er sporty, av en eller annen grunn :P Herlig bilde.

  September 21, 2009 at 18:47
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.