Follow:
Annet

Girl in Oslo

Det er ikke så lenge siden jeg kom inn døra på hybelen etter å ha hatt tre herlige dager i hovedstaden. Det har vært landsstyremøte i Senterungdommen, og ikke bare har vi vedtatt god politikk og lagt spennende planer for året, men jeg har også truffet mange nye hyggelige folk og fått høre i overkant mange tørre vitser. Fin helg!

Jeg har ikke tenkt å begynne å skrive om politikk på denne bloggen, men hvis dere har litt interesse for det, så har jeg en egen politisk blogg her. Blant annet kan dere lese om hvorfor jeg valgte å engasjere meg i Senterungdommen.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

4 Comments

 • Reply Susanne

  Pent bilde.
  Skulle ønske jeg også kunne engasjert meg i noe, men en mer uengasjert person kjenner jeg få av, haha. Får prøve meg på et verv i studentsamfunnet på skolen neste år..

  January 17, 2012 at 18:29
 • Reply Karoline

  Haha, da misforsto jeg! Så bra at jeg får til å komme likevel ;D

  January 23, 2012 at 16:50
 • Reply Tiril - Eline, Tears and Kisses for breakfast

  Nydelig bokeh ^^

  January 24, 2012 at 16:40
 • Reply Mira

  Så fint at du har hatt tre fine dager! :)

  January 31, 2012 at 10:03
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.