Follow:
Uncategorized

Gjett hvem #1

Takk for de koselige kommentarene på det forrige innlegget! Jeg ble litt inspirert til å tegne mer, så her kommer det en helt ny en. Klarer dere se hvem det er? Det er en norsk blogger! Det er selvsagt Lena! Bra at noen greide gjette det! xP

Nå skal jeg sette meg ute i sola og jobbe med oppgaver til påskeeggjakten i morra. Jeg bruker som regel å lage rebus til søsknene og søskenbarna mine hvert år, og i år har jeg planer om å finne på noe skikkelig vrient. Gleder meg!

Share on
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Hilde

  Utrolig fin tegning, men jeg klarer ikke å se hvem det er.. :/

  April 2, 2010 at 18:07
 • Reply Mia

  Du er kjempeflink!! Misunnelig.. Ida Wulff?

  April 2, 2010 at 22:01
 • Reply Jas

  Ser ut som noe Elenita hadde på seg for en liten stund siden? :)

  April 2, 2010 at 22:57
 • Reply konghalvor

  Meg, meg! Tegn meg!

  April 3, 2010 at 00:56
 • Reply Liljen ~Life As it Is~

  Flink du er. Klarer ikke se hvem det er, for leser ikke så mange blogger av de virkelig kjente.. :p

  April 3, 2010 at 18:21
 • Reply Christine

  Elenita?

  uansett, du er utrolig flink. virkelig :D

  April 4, 2010 at 01:07
 • Reply ravna nikkinen

  Ojoj så flink du er! Kjempe:-)

  nesten som man skulle spurt om du ville tegnet header til meg, men skal ikke spørre om det altså:-) hehe

  April 5, 2010 at 16:36
 • Reply Melly

  wow, this is so accurate and beautiful!

  April 9, 2010 at 00:32
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.