Follow:
Hverdagen

Gonna turn myself into the grass and I’ll grow

Finværet har nok en gang sagt takk og farvel, og det virker ikke som om vi kommer til å se så mye til det med det første. Da er det jo fint at jeg fikk noen vårlige bilder jeg kan trøste meg med mens jeg venter på sommerværet. Og dessuten har vi masse, masse kake igjen etter konfirmasjonen! Kommer nok til å overleve denne uka også!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Hilde

  Hvitveis er så fint! Skulle egentlig tatt meg en tur i skogen og tatt noen bilder, men her regjerer desverre latskapen så det blir vel ikke noe av x)

  May 31, 2010 at 18:32
 • Reply Olivia

  Har er det kjempefint vær, er meldt fint i morgen også! :D

  May 31, 2010 at 19:58
 • Reply Morbeline

  Skikkelig fint vårbilde! Stemningsfullt. Får lyst til å finne en blosmtereng, jeg nå :p

  June 1, 2010 at 11:02
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.