Follow:
Hverdagen

Grønne trær, grønt vann

bekk

tre Ved Nigardsbreen sommeren 2007

Jeg skal egentlig forberede meg til engelsktentamen i morgen, men ble i stedet sittende og se gjennom bilder. Disse minner meg om sommer i Sogn. Selv om det er mye varmere der enn her, så er det også mye mer is!

Nå skal jeg rydde rommet før jeg setter meg ned med ei bok eller en film. På engelsk, selvsagt. Ellers skal jeg prøve å finne ett eller annet jeg kan få bruk for i morgen. Heldigvis står det meste jeg trenger å vite i boka, men man vet jo aldri – plutselig sitter man der og trenger å vite hele Amerikas koloniseringshistorie!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply ingvild

  nydelige bilder!

  March 9, 2009 at 19:58
 • Reply Maren

  Lykke til, det går sikkert kjempe bra. :)
  Flott bilder.

  March 9, 2009 at 20:58
 • Reply Kristine

  Takk! :)

  March 11, 2009 at 23:24
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.