Follow:
Foto, Hverdagen

Høstferie!

Etter ei uke som stort sett har bestått av konserter og forestillinger, er det så godt med høstferie! I kveld skal jeg slappe skikkelig av med god mat (nudler og wok) og gullrekka på tv (med innslag av x-faktor). Det blir ikke en altfor rolig høstferie ellers, men jeg satser på at jeg skal få gjort masse av det jeg ikke har hatt tid til i det siste. Som å ta bilder som ikke er konsertbilder!

Håper dere har ei fin helg! xoxo

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Ann-kristin

  Hvordan har du innstilllingene på kameraet når du tar sånne bilder? Konsertbilder liksom :P Jeg har prøvd på det selv, men det er lenge siden (når jeg ikke kunne noe om Manuelle instillinger (2 år siden)xD)

  October 15, 2010 at 20:42
 • Reply Lisa

  Flott konsertbilde da, det er ikke bare bare å fotografere sånt :)

  October 16, 2010 at 01:39
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.