Follow:
Film og tv, Hverdagen

He’s a tramp, but I love him

Jammen ble det ikke hvitt ute! Nå knitrer det når man går over gårdsplassen ute, og treet jeg tok bilde av før i dag har masse snø på greinene. Da jeg var på besøk hos bestemor før i kveld, hadde hun bakt pepperkaker også – julestemning, sa du?

Nå har jeg nettopp sett Lady og landstrykeren også. Den er så søt! Jeg tror det er en evighet siden sist jeg så den, i hvert fall ti år!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

5 Comments

 • Reply emilia

  har ikke sett den på fryktelig lenge! må se den snart, hihi

  November 29, 2009 at 01:32
 • Reply Reidun Beate

  Lady & Landstrykeren er en av mine favoritter fra Disney!! :)

  November 29, 2009 at 11:22
 • Reply Elise

  Du er så heldig som har snø ute! Bare frost her :( Syns det skal komme snø hit også, nå er det på tide! Lady og langstykeren er det lenge siden jeg har sett. Jeg elsker disney filmer, de er så utrolig koslige :)

  November 29, 2009 at 11:45
 • Reply Maria

  ååå den er fiiin.

  November 30, 2009 at 15:29
 • Reply Veronica S

  herlig film, elsker disney.

  December 12, 2009 at 14:32
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.