Follow:
Bøker

Hex Hall – Rachel Hawkins

Jeg kjøpte denne boka etter at Marlene skrev en anbefaling av den, og jeg var ganske spent, for jeg er jo litt kresen når det gjelder bøker. Hex Hall handler i alle fall om Sophie som må dra på en skole for overnaturlige vesener, Hex Hall, fordi hun ikke kan kontrollere magien sin. Der havner hun på rom med en vampyr, Jenna, som fort blir hennes nye bestevenn. Det viser det seg at Jennas forrige romkamerat døde på mystisk vis – og at Jenna da var hovedmistenkt.

Som sagt, så er jeg jo veldig kresen, og jeg kan med en gang si at denne boka ikke ble en av favorittene mine. Den er veldig typisk ungdomsbok, og blir litt for overfladisk for meg som gjerne vil ha et veldig troverdig univers å dukke ned i når jeg først vil lese noe. Den er derimot veldig fin å lese på sengekanten hvis du vil ha noe lett å lese, for den er morsom og spennende – bare ikke helt det jeg liker!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

8 Comments

 • Reply Maria

  Den historien høres litt rar ut..

  April 19, 2011 at 14:39
 • Reply Mette

  Jeg har litt lyst å lese den, for jeg har hørt at den er både morsom og spennende. Jeg prioriterer den ikke akkurat da, for den virker som en skikkelig klisjé, og jeg er så lei av sånne typiske bøker. :P

  April 19, 2011 at 18:57
 • Reply marlene

  Haha! Skjønner godt at du ikke likte den så godt. Den er nok ikke for de mest kresne, den er så simpel og typisk. Jeg vil nok heller anbefale den til de som vil ha noe veldig lettlest og gøy å lese :D

  Akkurat nå leser jeg “the knife of never letting go”, og så langt er den utrolig spennende! En litt mer voksen ungdomsbok, om jeg kan si det. Og veldig orginal! Håper den er like bra helt til slutten da, og at de to neste holder samme standar. Kanskje den serien er litt mer passende din smak i bøker :)

  April 19, 2011 at 19:27
 • Reply Hilde

  Jeg leste Hex Hall for noen uker siden og den var helt grei, men ikke noe mer. Må likevel lese Demonglass når jeg får rotet meg til å bestille bøker fra internett..

  April 19, 2011 at 20:18
 • Reply Randi

  Jeg har akkurat kjøpt meg den boken, så vi får se hvordan den blir å lese. Må velge mellom den, The Iron King, Wings eller Clockwork Prince til påsketuren min, dilemma :P

  April 19, 2011 at 22:42
 • Reply bildevilde

  har så sykt lyst til å lese den, men får ikke med meg et kvekk når jeg leser på engelsk, så må nok vente til den kommer ut på norsk :o om den ikke har gjort det allerede da.. haha

  April 20, 2011 at 00:58
 • Reply Karoline

  Høres litt TL-klubb ut, så skjønner at den ikke helt falt i smak ;)

  // Ja, hadde en mistanke om at dere skulle avslutte kvelden på samme vis ;) Tror du kommer til å like den, jeg synes den var veldig fin :) Ikke topp fem, men absolutt langt opp på lista mi!

  April 21, 2011 at 09:26
 • Reply Mathilde

  åh herlig! trengte en ny bokanbefaling nå! elsker den typen bøker :) den er definitivt på min må-lese liste :)

  April 21, 2011 at 09:43
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.