Follow:
Foto, Hverdagen

Home; residence, house, apartment, flat, accommodations, quarters, lodgings.

Siste blikk på hjemme før jeg igjen blir byjente. For i morgen er det tilbake til Trondheim selv om ferien ikke er helt over enda. Og selv om jeg kanskje har et hjem i Trondheim og, i hvert fall et midlertidig et, så føler jeg meg likevel ganske borte uten mamma sine middager og rommet mitt der senga står sånn at jeg får gardinene i ansiktet når jeg sover.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

6 Comments

 • Reply Hilde

  Landskapsbildene dine er så nydelige! Spesielt det øverste :)

  August 12, 2012 at 12:36
 • Reply Marthe

  Nydelige bilder! :) Haha, sengen min pleide også å stå slik at jeg fikk gardinene i ansiktet, men jeg har flyttet sengen. Flaksende gardiner var ikke den eneste grunnen… Det var også edderkopper og veps. Det er ikke så koselig å våkne midt på natten med en diger edderkopp på hodeputa.

  August 12, 2012 at 14:25
 • Reply Maiken

  wow, nydelig! spesielt det øverste:)

  August 13, 2012 at 13:28
 • Reply Lillesmurf - Kari

  Nydelige bilder <3

  August 13, 2012 at 18:44
 • Reply Marte Kristine - Photography

  wow!

  August 15, 2012 at 20:33
 • Reply Lise

  Elsker det første bildet!

  October 4, 2012 at 19:02
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.