Follow:
Hverdagen, Musikk

Hvem har stjålet tertene?

Kan si så mye som at det ikke er jeg… eller? Svaret får dere vite om dere kommer og ser Alice i Underland klokka tre (15.00) på Byscenen i Trondheim nå på lørdag! Siste sjanse til å se forestillinga og også siste sjanse til å se meg i lilla kattekostyme! Jeg skal garantere masse energi fra scenen! Billetter kan fremdeles kjøpes her.

Men nå skal jeg slutte å mase om det, for nå tror jeg dere skal ha fått med dere hva dere, i hvert fall de av dere som er i Trondheimsområdet, skal på lørdag! Jeg (og resten av gjengen) drar inn til byen i morra, så da blir det stille her – men som sagt, blir det ikke så stille på Byscenen!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

5 Comments

 • Reply Néa

  Det hadde vært veldig fristende å dra dersom jeg var i Trondheimsområdet! Men, det blir nok Annie her i Oslo istedet :)

  March 31, 2011 at 17:24
 • Reply Katinka

  Ah, nå har jeg funnet en blogg som jeg vil følge :) Og det var din blogg, du er utrolig dyktig, jeg har sett gjennom alle kategoriene dine og arkivet, stalker jeg har blitt. Sånn går det når man er så flink som deg! :- )

  Gleder meg til å se hva annet du tar bilder av i fremtiden.
  Klem fra Katinka

  April 1, 2011 at 16:38
 • Reply Katinka

  PS: Det var ikke en aprilsnarr :)

  April 1, 2011 at 16:39
 • Reply ANTON - målet att bli fotograf

  snygg header! :)

  April 2, 2011 at 14:30
 • Reply Viktoria L

  :) Hehe ja, boken har allerede hjulpet meg! Så var en god invistering! :-D

  April 3, 2011 at 17:23
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.