Follow:
Annet

I sommerferien kan du…

…spise skikkelig god frokost på verandaen
Eventuelt foran tv-en mens du ser på Disney Channel. Forslag til frokost er grove pannekaker (bare bruk sammalt hvete, havregryn osv. i stedet for vanlig hvetemel), toast, arme riddere (brødskiver dyppet i melk og egg og stekt i stekepanna) og frokostblanding med nøtter, tørka frukt og lignende. Mmm.

…sove ute i hengekøya
Det er veldig liten sannsynlighet for at du faktisk får sove, men det er jo greit å ha prøvd det!

…springe en tur i regnet og late som om du er Forrest Gump
Du trenger ikke nødvendigvis å springe like langt, men å springe i regnet er noe av det beste jeg vet! Du føler deg så utrolig mye lettere da! (Forbeholdt at det lufta holder en viss temperatur.)

…dra på piknik
Med salat og iste og boller og vannmelon – og noen venner. Rutete teppe er obligatorisk!

…spille dataspill
Helt siden jeg var liten, har jeg vært ganske glad i å spille dataspill, men på samme tid er det noe jeg ser på som helt unødvendig. Derfor gjør jeg det bare når jeg er syk eller når jeg har fri og absolutt ingenting annet å gjøre. Det spillet jeg liker aller best er Age of Empires – det er et strategispill der du skal bygge opp en by, erobre nytt land, også videre. Ellers så er jeg skikkelig glad i Kingdom Hearts, som er playstation-spill. Det er en skikkelig søt historie med masse Disney-karakterer!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Caroline

  Jeg liker disse innleggene :)

  July 5, 2010 at 12:29
 • Reply Helene

  Haha, jeg brukte også å spille age of empires før! Har ikke spillet nå lengre da desverre.. x) Liker disse innleggene!

  July 5, 2010 at 13:10
 • Reply Elena

  Fint innlegg!

  July 11, 2010 at 16:17
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.