Follow:
Hverdagen

I want to break free

Det er ikke ofte jeg bruker bilder flere ganger uten å gjøre noen (større) forandringer på dem, men dette bildet passer veldig godt i dag ettersom jeg ikke har noe annet å vise eller fortelle dere. Jeg skal øve til historieprøve nå, men føler meg skikkelig sliten og litt halvdårlig. Forhåpentligvis går det over i løpet av natta, for det er ikke noe særlig når jeg har så mye å gjøre. Likevel er jeg litt positiv, for i morgen er nemlig siste dagen med skole før høstferien!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Maia Kristine

  Dødsfint bilde :D Grattis med snart høstferie!

  October 8, 2009 at 17:50
 • Reply Elena

  Høstferie!

  Nyt den!

  =)

  October 9, 2009 at 14:51
 • Reply Alexandra

  sv. Tusen takk ;-)

  Lykke til med prøve øvinga!

  October 9, 2009 at 22:40
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.