Follow:
Annet

I want to feel forever young

Jeg fant disse bildene i et gammelt fotoalbum da jeg ryddet på rommet mitt for en stund tilbake. Det er så koselig å se på gamle bilder, og en dag tenker jeg at jeg skal se gjennom alle de bildene som ligger i esker og fotoalbum nede i kjelleren og mimre litt. Det er merkelig hvor mye man faktisk husker hvis man først har noe som setter hukommelsen i gang!

Jeg lurer forresten på om det er sånn at kvaliteten på bilder har tapt seg etter at vi gikk over til å ta digitale bilder? Jeg synes det virker som om de analoge bildene generelt var bedre enn de bildene folk flest tar nå (eller kanskje er det sånn at ingen tok vare på de dårlige bildene).

Share on
Previous Post Next Post

Se også

4 Comments

 • Reply Veronica

  Er helt enig, gamle bilder er så koselig å se på! Syntes det er skikkelig trist at familien min slutta å fremkalle bilder. Nå ligger de bare inne på datamaskiner…

  Hm, det har jeg ikke tenkt på, men jeg syntes jo generelt at analoge bilder var litt “penere” enn de bildene som blir tatt nå (hvis vi tenker på standar snap-shot-bilder). Kanskje det har noe med at jeg bare syntes at de er litt ekstra sjarmerende siden de er litt gamle?

  September 11, 2010 at 22:08
 • Reply mmaddiiee

  er helt enig, for hver gang jeg ser på gamle bilder mamma og pappa har tatt, er alle perfekte nesten.. og foreldrene mine har aldri vært fotointresserte.

  September 11, 2010 at 22:41
 • Reply Silje

  Det er jeg også veldig enig i! Syns gamle, analoge bilder er kjempeklare og ofte klarere enn vanlige digitalkameraer i hvertfall.. Hm.

  September 12, 2010 at 09:53
 • Reply Naitzel

  Mye gikk tapt i digitaliseringen. De gamle analoge kameraene var bedre på lys, farge og kontrast. Dessuten hadde man bare så mange bilder til rådighet som det var på filmen, og man konsentrerte seg bedre om å ta et skikkelig bilde med godt utsnitt og interessant innhold.

  September 12, 2010 at 14:53
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.