Follow:
Hverdagen

I’m gonna test the temperature

Gradestokken har krøpet nedenfor null igjen, og snøen er tilbake. Denne gangen er det ikke feil i det hele tatt, bare veldig koselig! Jeg stavret meg inn døra her hjemme litt før to i natt – og er passe trøtt nå – men har fremdeles rikelig å gjøre. I ettermiddag har jeg en artikkel jeg skal skrive, og det er jo spennende siden jeg har minimalt med erfaring i å skrive artikler om andre enn meg selv.

Ellers må jeg understreke et par ganger til hvor godt det er å være hjemme. Det er fantastisk å kunne sove i sin egen seng, og selv om frokosten ikke er så god som på hotell, så blir jeg mett av det jeg finner på kjøkkenet her også!

(Også håper jeg virkelig artikkelen min blir litt mer sammenhengende enn denne teksten…)

Share on
Previous Post Next Post

Se også

5 Comments

 • Reply mmaddiiee

  elsker været sånn det er akkurat nå… men det endrer seg vel fort igjen. sykt optimistisk, jeg vet.

  November 8, 2010 at 18:17
 • Reply Miss Fucking Jones

  Du må dele artikkelen med oss da :) Kommer den ut noen steder?

  Det blir jo bare kaldere og kaldere nå…

  November 8, 2010 at 18:45
  • Reply Kristine

   Jeg skriver om barneskolen i bygda for ei avis kommunen skal lage, så vet ikke hvor interessant det er å lese for dere. :P

   November 8, 2010 at 18:53
 • Reply iseliniselin

  Jeg gleder meg faktisk til gradestokken her bikker null! Ser ut av vinduet hver morgen med håp om litt snø :) Lykke til med artikkelen da ;)

  November 8, 2010 at 19:02
 • Reply Ine Andrea

  Lykke til med artikkelskriving! :) Kaldt her også… Frost og snø og minusgrader – men det hindrer ikke at jeg tvang “modellen”/venninnen min ut i bare en tynn kjole i dag for å ta bilder i Bergen :D Stakkars..

  Liker bloggen din veldig godt! Er innom hver dag, du tar så flotte bilder :)

  November 9, 2010 at 18:59
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.