Follow:
Hverdagen

It’s getting better all the time

Her ser dere enda mer av håret mitt! Jeg har heldigvis kommet over grinefasen nå, og det føles ikke lenger like merkelig hver gang jeg ser meg i speilet. Jeg savner virkelig å kunne ha håret i hestehale, men jeg overlever!

I dag var det, faktisk, enda varmere enn i går. Jeg gikk i shorts på skolen, lå i hengekøya da jeg kom hjem, og i kveld har jeg vært på kajakktur. Føles nesten som sommerferie igjen! Jeg begynner egentlig å lengte litt etter ordentlig høst, men den kommer vel når den skal komme.

Tusen takk for alle de fine kommentarene på kattebildene (og resten av innleggene mine)! Jeg har enda noen kattebilder igjen, men jeg tenker jeg venter litt med å poste dem!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

8 Comments

 • Reply Hilde

  Nå ser jeg jo ikke så mye, men ut i fra det lille som vises på bildet ble det jo kjempefint!

  September 8, 2010 at 23:12
 • Reply Ida-Marie Fiskaa, Photography

  Du var utrolig fin på håret :)

  September 9, 2010 at 07:56
 • Reply Morbeline

  Du ble kjempefin jo! Jeg har brent meg litt for mange ganger på å klippe meg nå (så jeg forstår grinefasen) at jeg bare har.. bestemt meg for å la det gro vilt, haha. Men du ble jo FIN!

  Forresten tar du nydelige nydelige bilder. Tror jeg har sagt det før. Kunne du kanskje laget en post med noen tips og triks angående foto? Noe nettopp _du_ pleier å gjøre – og ikke slik basci “dette er lukkertid, dette er blender” ?

  September 9, 2010 at 09:17
 • Reply Emma

  Så fint!
  Tenkt lenge på å klippe håret kortere siden jeg vil ha litt forandring, men jeg tør ikke :( wææ

  September 9, 2010 at 15:36
 • Reply Bildevilde - Foto og webdesign

  Gleder meg til mer katt :D
  håret ble jo fint!

  September 9, 2010 at 17:21
 • Reply Maria

  Det lille jeg ser, ser veldig fint ut :) Og det fine med hår er jo at det vokser ut igjen :P

  September 9, 2010 at 21:36
 • Reply Elise

  Håret ble jo kjempefint, kler deg :)

  September 9, 2010 at 21:54
 • Reply Olivia

  Jeg har også fått kort hår, savner hestehalen jeg også.. M

  September 11, 2010 at 11:11
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.