Follow:
Musikk

It’s raining, man!

Canon 20D + 50 mm f/1,2
ISO 100, blenderåpning 1,2, lukkertid 1/1600

Jeg er usedvanlig flink til å høre feil sangtekster. Jeg har alltid trodd det var “it’s raining, man” og ikke “it’s raining men” (noe som er skikkelig godt gjort med tanke på hva tittelen på sangen er). Andre gullkorn er “I’m a widow” (“I’m a weirdo”) fra Radioheads Creep og “Excuse me while I kiss this guy” (“Excuse me while I kiss the sky”) fra Purple Haze av Jimi Hendrix. Den siste er jo en klassiker.

Det verste er når teksten jeg oppfatter ikke gir mening i det hele tatt, uten at jeg gjør annet enn å stusse litt. Det har hendt veldig mange ganger at jeg har følt meg passe dum når jeg finner ut hva teksten egentlig er! Heldigvis er det ikke bare meg: på Kissthisguy har de samlet mange slike eksempler. Gøy!

Hender det at dere oppfatter sangtekster feil?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

6 Comments

 • Reply Caroline

  Å, stilig!

  August 2, 2010 at 22:56
 • Reply Ida-Marie Fiskaa, Photography

  ja, faktisk. hehe. men nydlige bilder!

  August 2, 2010 at 23:00
 • Reply Hilde

  Oppfatter sangtekster feil hele tiden, men husker sjelden hva det er da. xD

  Men en venninne av meg oppfatter sjelden teksten i hele tatt. F.eks. “Who let the dog out” ble “ohlettedosa” og “time goes by, so slowly” ble til “Time goes by, silly silly” haha!

  August 3, 2010 at 00:04
 • Reply Ingrid

  Å, haha! Jeg kjenner meg så godt igjen! En av mine eksempler er sangen til Katie Melua, der synger hun “there are nine million bicycles in Beijing”, jeg har alltid trodd hun sa “nine thousand bicycles in the gym”..

  August 4, 2010 at 16:49
 • Reply Linda

  Hos tunghørte blir det ofte slikt! :P F.eks. Cranberries, Zombie: “In your head -> diare” Haha! Killing me softly -> Kylling med softis. Det sistenevnte var mer som et spøk, men det ligner litt, ikke sant? :))

  August 5, 2010 at 07:38
 • Reply Jas

  Haha, sånn er det ofte med meg også! Trodde først “It’s like my iPod stuck on replay” var “It’s like my eyeball stuck on replay”. Make no sense at all :P

  August 6, 2010 at 12:04
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.