Follow:
Annet

Kakao og korrekturlesing på gang

Nå er det – igjen – veldig lenge siden jeg har skrevet noe annet enn slikt hverdagslig pjatt dere kan lese her, men av en eller annen grunn synes jeg ikke det er så gøy å skrive lenger nå som før. Det kan nok ha noe å gjøre med at jeg blir ganske demotivert av å lese det jeg har skrevet selv – det meste er fryktelig dårlig! Vel, vel. Det er nok bare én ting å gjøre med det; øvelse gjør mester, som det så fint heter.

Er det forresten noen av dere som skal være med på NaNoWriMo i år? Selv tror jeg nok jeg må stå over dette året ettersom jeg har alt for mye å gjøre fra før av og heller vil prioritere å jobbe mer med den historien jeg skrev i fjor i stedet for å begynne på noe helt nytt, men jeg kan gjerne være med på å heie på noen andre!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Anna Folgerø

  Sv: Takk !<3
  Bildet er fra http://www.weheartit.com . Der har de sinnsykt mange fine bilder !:)

  Din blogg var forresten utrolig kul. Du var Veldig flink til å ta bilder :)

  October 17, 2009 at 20:22
 • Reply Solveig

  Synes bloggen din er utrolig bra, blir glad hver gang du har oppdatert. Hva slags blogger liker du å titte innom daglig?

  October 18, 2009 at 22:51
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.