Follow:
Hverdagen, Musikk

Kvelden før kvelden

Da er samtlige julegaver levert, og alt (alt?) som står igjen å gjøre er rydding, vasking og pynting av huset. Jeg satser på å bli ferdig med det meste i kveld, så kan jeg slappe av i morra med god samvittighet! Kanskje blir det tid til å dra ut en tur for å lage snølykter også?

I dag spiste jeg forresten lutefisk for første gang – nå begynner jeg virkelig å bli voksen! Jeg har selvsagt smakt det før (det er tradisjon hos oss å spise lutefisk på lillejulaften), men jeg kan trygt si at det ikke har falt helt i smak…

Og mens jeg husker det – trenger dere noe julemusikk å høre på, så finner dere spotify-lista mi med julesanger her!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

  • Reply Hilde

    Vi har lutefisk på julaften. Har aldri smakt det og kommer ikke til å gjøre det heller :) æsjæsj

    December 23, 2009 at 20:26
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.