Follow:
Film og tv, Hverdagen

Light as a feather

Slik føler jeg meg etter første skoledag etter vinterferien. Litt fordi jeg greide å komme meg gjennom dagen, til tross for minimalt med søvn, og aller mest fordi det ikke er så lenge til påskeferien. Faktisk bare fire uker! Det kommer til å gå fort!

I kveld var det premiere på årets sesong av Farmen, og hele familien var benket foran tv-skjermen. Hvorfor? Jo, det ble nemlig spilt inn like ved der vi bor, og det er masse kjentfolk med! Jeg synes i grunn Farmen er litt kjedelig å se på, men så er det ikke hver dag naboøya er på tv heller. Følger dere med på Farmen?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

7 Comments

 • Reply Linn

  Godt at påsken nærmer seg :) I dag kjøpte jeg marsipanegg, hehe.

  March 2, 2010 at 00:12
 • Reply Liljen

  oi, så gøy da. Virkelig vakkert der ute ved kysten da!! :)

  March 2, 2010 at 02:04
  • Reply Kristine

   Ja, det er det! Bare synd de filmet akkurat i den perioden det var så dårlig vær. xP

   March 2, 2010 at 18:27
 • Reply Randi

  Jeg så noe av først episode, vet ikke helt hva jeg syns enda. Men det blir visst masse drama utover. Og det var jo bare så typisk at noe ble gjort med båten siden de måte love å ta den med tilbake i samme stand som den var :)

  March 2, 2010 at 08:27
 • Reply Marie

  Flott bilde! Er ikke så glad i å følge med på Farmen jeg heller. Ser sikkert en episode nå og da :)

  March 2, 2010 at 08:42
 • Reply Hilde

  Jeg har alltid likt Farmen faktisk, men aldri fulgt sånn slavisk med på det. Gleder meg til å se flere kjentfolk!!

  March 2, 2010 at 10:09
 • Reply Elise

  Nydelig bilde. Jeg syns det er LITT godt å være tilbake på skolen, men gleder meg til påskeferien som ikke er så langt unna!

  March 2, 2010 at 20:56
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.