Follow:
Foto, Hverdagen

Marita IV

I dag tar jeg en pause-dag fra særemne fordi jeg var så flink i går (ehe…), så da benytter jeg sjansen til å poste noen bilder fra i fjor, haha. Det blir nok noen bilder fra arkivet utover, men jeg vurderer sterkt å ta med meg kamera på skolen i morra. Da har jeg noen fritimer, og jeg har så lyst til å ta noen bilder der det snør – er jeg heldig gjør det kanskje det! Dessuten må jeg jo teste objektivet mitt ordentlig, for det har jeg omtrent ikke gjort enda.

Men nå blir det litt skriving i OmmWriter før jeg skal se på Gossip girl. Håper dere har en like produktiv kveld som meg! (…)

… det tok ikke mer enn en times tid før jeg endte opp med særemnet i norsk åpent i Word. Jeg er nok litt mer stressa enn jeg vil ha det til, men jo fortere jeg blir ferdig, jo bedre er det vel. I hvert fall når jeg vet jeg kan bli nødt til å bruke ettermiddagene til helt andre ting!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

4 Comments

 • Reply Marie

  Fine bilder da! Håper oppgaven din går bra :)

  January 4, 2011 at 18:22
 • Reply Ulrikke

  Ja, ta med kamera på skolen i morgen! Snøbilder er så utrolig flott!

  January 4, 2011 at 18:54
 • Reply ragnhild

  jeg gruer meg så sykt til vi skal begynne med særemnet i norsk..!
  jeg har hørt om ommwriter, og vært inne på siden deres, men jeg skjønner ikke helt hva som er vitsen med å bruke det (?)

  January 4, 2011 at 23:31
 • Reply Line

  Sv: åh så godt å høre da :)) Har ikke tatt så mye bilder for tiden. Men skal prøve å skjerpe meg så jeg får lagt ut mer på bloggen!

  Særemne er noe dritt. Har såvidt begynt å lese på en bok jeg skal skrive om, så er litt stressa der altså ;P

  January 5, 2011 at 16:48
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.