Follow:
Annet, Hverdagen

Matlaging

Jeg er ikke spesielt flink til å lage mat. Det kan nok ha noe å gjøre med at jeg har ytterst lite erfaring, men det har også en del å gjøre med det at jeg er veldig vimsete og ganske utålmodig. Det er bare en ting jeg er spesielt flink til (i tillegg til å steke ostesmørbrød), og det er å koke pasta! Her har jeg samlet noen pastatips til dere!

 • Pass på at pastaen ikke koker for lenge! Vassen pasta er ikke godt, men det varierer nok fra person til person om man synes den skal være noe å tygge i eller ikke. 
 • Du trenger ikke ha så veldig fancy tilbehør – jeg liker godt å ha på allroundkrydder og en liten smørklatt! Ellers går det an med ost også.  
 • Du kan koke pastaen i melk. Bare pass på at det ikke blir for mye melk og for lite pasta, for det er meningen at det skal bli litt som en grøt til slutt. Ha i litt basilikum – nam!  
 • Fullkornspasta er faktisk både bedre og sunnere enn vanlig pasta. Anbefales!

Jeg er sikkert ikke den eneste som har en spesiell matrett jeg lager når jeg er sulten eller har lyst på noe godt. Hva bruker du å lage? Har du en oppskrift å dele?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply mari johanne

  Jeg bruker også å lage pasta! Av og til så spiser jeg det oftere, slik som på båtturen. Pappa nektet nesten å kjøpe det, ettersom jeg ikke spiste det de hadde laget til middag. :-p

  Har forresten bestilt domene nå, så det gjenstår bare å vente på de nødvendige kodene for å komme i gang. :-)

  August 7, 2009 at 12:15
 • Reply Elise

  Pasta er så godt (: Hvis jeg skal lage meg noe kjapt bruker jeg å lage makaroni og ost eller makaroni med melk, litt maisenamel og grønnsaksbuljong.

  August 7, 2009 at 13:27
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.