Follow:
Hverdagen

Matte matte matte matte

20100224-IMG_4194

Se hva mer jeg kjøpte i Riga – mattebøker! Siden den jeg har nesten er skrevet ut nå, skaffet jeg meg noen nye når jeg hadde sjansen. De er ganske små, men veldig søte! Og jeg trenger dem virkelig, for jeg har to uker med matte å ta igjen nå og prøve på mandag eller tirsdag. Hvem liker vel ikke å gjøre matte i vinterferien…? Det verste er at når jeg tok frem matteboka i dag, viste det seg at jeg ikke husker noenting, altså må jeg gjøre det meste på nytt. Det er vel prisen man må betale for to uker uten allmennfag!

Nå, derimot, skal jeg i hvert fall ikke gjøre matte. Nå skal jeg ta igjen noe annet, mye viktigere! Jeg har nemlig gått glipp av de siste episodene av Vampire Diaries og Glee! Jeg er evig takknemlig for at det går an å se tv-serier på nettet.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Marie

  Så søte :) Matte er kjipt, og enda kjipere at du må gjøre det i ferien!

  February 26, 2010 at 10:34
  • Reply Kristine

   Jeg liker matte.. når jeg får det til. xP Heldigvis ikke det verste jeg holder på med nå, da.

   February 28, 2010 at 00:46
 • Reply Elise

  Så søte bøker, fint å ha noe fint å se på i mattetimene ;) Haha, Glee og Vampire Diaries er myye viktigere enn matte!

  February 26, 2010 at 17:12
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.