Follow:
Hverdagen

Mjølk og iskrem

Milkshaken jeg lagde i går var enda bedre og enda mer usunn enn det den ser ut som den er på bildet. Masse is og melk er det oppskriften består av, pluss litt kakestrø, sjokoladepulver og marsipan som pynt.

I kveld er det derimot ikke særlig mye kos. Nå sitter jeg og prøver å få skrevet et leserbrev om sidemål i skolen som skal være ferdig før midnatt. Det er fryktelig vanskelig å sortere alle argumentene, sette dem i rett sammenheng og lignende, men det er også ganske artig å måtte tenke over alt så grundig. Jeg håper vi kan diskutere det litt i klassen senere, for jeg synes nynorsk/bokmål er en spennende problemstilling. Det er litt synd at folk skal ha så negative holdninger til noe som faktisk er så norskt som vi får det.

Det ble litt mye tørrprat nå, men som sagt synes jeg det er interessant. Hva mener du om obligatorisk sidemål? Hvis du kunne velge selv, ville du ha hatt nynorsk eller bokmål som hovedmål?

The milkshake I made yesterday was indeed tasty! Ice cream + milk + chocolate is sure to be a good combination!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

4 Comments

 • Reply mari johanne

  sv; ja, det vil jeg tro. hvordan så det ut i skogen da?

  jeg mener at vi burde ha fått lært like mye om norsk historie, enn alt om de krigene som har foregått andre plasser i verden. selvfølgelig skal vi lære om alt, men jeg hadde faktisk ikke hørt om denne konsentrasjonsleiren før! lærerne er altfor opphengt i de svarte rettighetene og all ufreden som foregår i andre verdensdeler.

  May 10, 2009 at 00:34
 • Reply mari johanne

  Sv; Ja, det synes jeg også. Falt pladask! :-p

  Det må være en litt creepy å gå der ja, helt sikkert!
  Fullstendig enig med deg der, du.

  May 10, 2009 at 17:10
 • Reply Mella

  Nam! Nå fikk jeg lyst på milkshake! :D

  May 12, 2009 at 16:58
 • Reply Roberta

  Nåå fikk jeg kjempelyst på milkshake i sommersola! Slemt, Kristine!

  May 12, 2009 at 19:17
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.