Follow:
Musikk

Når regnet pisker mot vinduet

Det finnes musikk som høres ut som om den er lagd for å spilles når det er mørkt ute, regnet pisker mot vinduet og vinden herjer. Og kanskje er det akkurat da man trenger musikk aller mest. Når det er litt ensomt, men man egentlig ikke orker tanken på å gå ut ytterdøra. Det her er i hvert fall noe av høstmusikken min (x-ene er linka til Spotify).

Coldplay – Parachutes x
Jeg vet ikke hva det er som gjør at jeg er så glad i Coldplay om høsten, men noe er det. Aller best liker jeg det første albumet deres (selv om A rush of blood to the head også er ganske så fantastisk). Helt perfekt når været er mindre rolig ute.

Daniela Andrade – Covers, Vol. 1 x
Denne dama tipsa Mariell om på sin blogg, og jeg falt øyeblikkelig. Ho har så nydelig stemme og jeg liker lyden hennes. Det høres så ekte ut.

Matt Corby – Into the flame x
Matt Corby er også en sånn som fyller rommet med musikken sin, selv når lyden kommer fra en gammel MacBook som er døden nær. Hør, hør.

Jeg vil gjerne ha tips til høstmusikk fra dere òg! Hva hører dere på nå?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Caroline

  Eddie Vedder <3

  October 2, 2014 at 14:17
  • Reply Kristine

   Åja! <3

   October 3, 2014 at 18:59

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.