Follow:
Bøker, Film og tv, Musikk

Narnia

Nå nettopp spilte iTunes tilfeldigvis Narnia-temaet jeg spilte inn på gitar i studioet på skolen da jeg skulle ha engelskeksamen i tiende, og jeg ble ganske overraska over at det ikke høres verre ut! Selv om jeg har gitar som hovedinstrument på skolen, er jeg ikke spesielt flink (men jeg jobber med saken!), så at jeg fikk til noe sånt for et og et halv år siden, er ikke så ille!

Brukte dere forresten å se på de gamle BBC-seriene som gikk på Jule- og Påskemorgen? Jeg har dem på dvd og synes det er så koselig å se noen episoder før jul, men må ærlig innrømme at jeg helst ser den nye versjonen av Løven, Heksa og Klesskapet (som bildet over er hentet fra). Filmversjonen av Prins Caspian, derimot, liker jeg ikke i det hele tatt! Den er alt for Hollywood, og det er så mye som er forandret!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

7 Comments

 • Reply Elise

  Jeg husker jeg bruke å se Narnia i julen, det var så spennende! Men, må innrømme at jeg liker den nyere utgaven best. Har ikke sett Prins Caspian enda da (;

  August 22, 2009 at 00:10
 • Reply Maria

  Jeg foretrekker helt klart serien som gikk på NRK :)
  Det var ikke dårlig gitarspill det der, nei! (y)

  August 22, 2009 at 07:00
 • Reply Hilde

  Jeg elsker den første Narnia-filmen, mens tv-serien liker jeg ikke i hele tatt :p
  Narnia er synonymt med jul :)

  August 22, 2009 at 09:46
 • Reply Karoline R.

  Jeg ELSKER Narnia, men ser helt bbc-serien;) Nostalgi!:) Liker filmene også, men..

  Er det tre eller fire dvd’er i bbc-serien? Jeg har fått det for meg at det er fire, men jeg har bare sett tre i butikkene..

  August 22, 2009 at 10:57
  • Reply Kristine

   Det er Løven, Heksa og Klesskapet, Prins Caspian og Reisen til det Ytterste Hav (som er på en dvd) og Sølvstolen. Så det er fire serier, men tre dvd-er. :)

   August 22, 2009 at 11:46
 • Reply Regine

  Å ja, eg brukte å se på det kver morning på lørdager og søndager då eg var liten, den serien altså, det var skikkelig kos. mykje bedre enn filmen ja :) det var tider det.

  August 22, 2009 at 21:32
 • Reply Silje

  ja jeg så narnia på jule morgen og sånt, det var så koseliiig.

  August 23, 2009 at 03:56
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.