Follow:
Hverdagen

No fer vi te by’n!

 Kan ikke være turist uten å ta bilde av Munkholmen, eh?

Jeg og Kari tok båten inn til Trondheim (tidlig) om morgenen i går og bestemte oss for å gå oppover til byen siden det var skyfri himmel og skikkelig varmt! Vi så nok ut som noen turister der vi gikk langs kaia, og i rett turistånd, gikk vi oss selvsagt bort. Heldigvis tok det ikke lang tid før vi fant ut at vi var på villspor, så vi kom oss frem i tide!

Planen var at vi skulle se en DUS-forestilling (Den Unge Scene, eller noe sånt) siden noen av de i klassen var med og spilte. Jeg er ikke overbegeistret for selve stykket, men prestasjonene til skuespillerne er det ingen tvil om! Det var herlig å se på, og stemningen i salen var fantastisk!

Kari og Donaji på shopping

Så brukte vi resten av dagen i byen. Jeg fikk faktisk tak i alt jeg skulle ha (så godt som), og det var i det hele tatt veldig hyggelig! Kanskje ikke like hyggelig for Anders, som ikke er like begeistret for å gå i klesbutikker som oss andre, men han fant da noen lyspunkter gjennom dagen han også (sitat: “Kan jeg sitte der? Jippi! Da går vi dit!”)!

På H&M prøvde vi masse hatter (og solbriller). Jeg endte opp med en hvit med svart bånd, mens Vilde kjøpte denne. Om jeg kommer til å bruke min noe særlig gjenstår å se, men jeg forventer at Vilde dukker opp i sin på skolen titt og ofte nå fremover.

Hvem sier at det ikke går an å være lys og mystisk?

Home again after a lovely weekend in Trondheim! It was really nice, both the company and the play, and the weather was certainly great for a trip to the city. I hope we can do this again sometime (or more often)!

Share on
Previous Post Next Post

Se også